Omdömen

Här finner ni några omdömen från kunder.

”Vi är galet nöjda med resultatet”

– Alfred, Kullavik

 
”Här kommer jag sova inatt!’ var min första reaktion när rummet stod klart. Ett av mina favoritord är effektivt. Göran personifierar det ordet via sitt tillvägagångssätt med att platsbygga vårt vinrum. Samtidigt som arbetet har flutit effektivt över förväntan är resultatet så oändligt genomtänkt i alla sina vackra och noggranna detaljer. Här kommer jag sova fler gånger.”

– Anette Andersson, Restaurangchef, Ulvö Hotell.

 

Proffesionell, trevlig och tillmötesgående. Ett fantastiskt hantverk och jag är otroligt nöjd med slutprodukten.”

– Tomas, Stockholm

 

Presence Design uppfyllde mina höga förväntningar på kvalitet och design. Ska bli roligt att påbörja min vinsamling.”

– Richard, Torekov

 

Utsökt design!
Högsta detaljkvalitet!
Pedantiskt väl utfört arbete!”

– Gun & Christer, Täby

 

Med Görans kunskap om vin och känsla för design, med hantverk ut i fingerspetsarna, så har vi nu ett vackert och väldimensionerat vinrum som vi mycket stolt både visar och använder

– Berit & Anders, Kullavik

 

”När jag skulle bygga vinkällare hade jag ett par olika alternativ. Jag valde Göran på Presence Design eftersom han kändes väldigt professionell och personligt engagerad. Och det är ett beslut som jag inte har ångrat. Genom hela projektet har han varit väldigt noggrann och proffsig, kommunicerat väl och hållit tidplanen. Detaljerna är väl genomarbetade och det finns ingenting som lämnats åt slumpen.
Jag är extremt nöjd med slutresultatet som är såväl galet snyggt som funktionellt.”

– Tomas, Nacka

 

” Vi beställde inredning till vårt vinrum av Presence Design under våren 2014.
Hela inredningen som är i ek platsbyggdes enligt våra skisser och önskemål i vår lägenhet på Östermalm. Vinrummet är integrerat i vårt kök och vi valde helglasade skjutdörrar där man utifrån kan njuta av både inredningen och vinerna. Vi måste säga att vi blev imponerade av Göran Merus känsla för materialet och hans stora hantverkskunnande.

– Stefan, Stockholm